μέσος ορος αγορας κομμωτηρίου
Στατιστικά Στοιχεία Αγοράς
  • Κομμωτήρια

  • Ινστιτούτα Νυχιών

Υπολογισμός οικονομικών δεικτών αγοράς σε επίπεδο τζίρου, κερδοφορίας, πελατολογίου και παραγωγικότητας για συγκεκριμένη οικονομική περίοδο. Διάγνωση αναγκών κλάδου και προτάσεις υλοποίησης.

Μηνιαία μακροχρόνια συνεργασία με 56 κομμωτήρια και 22 ινστιτούτα νυχιών με μέσο όρο υπαλλήλων 7 άτομα και μέση καρτέλα πελάτη 34,5 ευρώ.

Συνεργασία με αντίστοιχες εταιρείες συμβούλων στην Αγγλία και την Αμερική για καταγραφή επιχειρηματικών τάσεων του κλάδου της ομορφιάς και των κομμωτηρίων.

πρόγραμμα διαχειρισης κομμωτηρίου
Εκπαίδευση πωλητών & Πελατών

Εκπαίδευση σε θέματα που στόχο έχουν την ενίσχυση των τεχνικών επικοινωνίας, την διαχείρισης ανθρώπινης συμπεριφοράς και την εξυπηρέτησης πελατών.

Εκμάθηση τεχνικών στην θεματολογία των πιο επίκαιρων θεωριών και πρακτικών της νευρο-επιστήμης, της εργασιακής ψυχολογίας και του user experience.

Πιλοτικά Προγράμματα

Διεκπεραίωση πιλοτικών προγραμμάτων για την δοκιμαστική χρήση και οργάνωση νέων εφαρμογών και παροχών στον κλάδο.

  • Digital Transformation

  • User Experience Design

  • Customer Relationship Management

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Εξειδίκευσή μας η διαχείριση και ανάπτυξη προσωπικού, σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο στον κλάδο της ομορφιάς & των κομμωτηρίων.

ΧΩΡΟΣ

Εδώ και 16 χρόνια βοηθάμε κομμωτήρια & εταιρίες στον κλάδο της ομορφιάς να δημιουργήσουν & να οργανώσουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Προτεραιότητά μας η χρήση της τεχνολογίας για την εξυπηρέτηση των στόχων της επιχείρησής σας & την αποτελεσματική προβολή της.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Ενημερωνόμαστε συνεχώς, εξελίσσουμε τις γνώσεις μας και σας εκπαιδεύουμε στις πιο επίκαιρες έρευνες και τεχνικές.

Ενδιαφέρεστε για συνεργασία;