Η εταιρεία Salon PROACTIVE ιδρύθηκε από την Τζέννυ Καμαράδου πριν από 20 χρόνια και ασχολείται επαγγελματικά με την ανάπτυξη και εκπαίδευση κομμωτηρίων και επιχειρήσεων στον κλάδο παροχής υπηρεσιών ομορφιάς.

Η Τζέννυ Καμαράδου είναι εργασιακή ψυχολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην διαχείριση προσωπικού και στο user experience design, στον κλάδο παροχής υπηρεσιών ομορφιάς.

Έχει πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων από την ΑΣΟΕΕ και μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Εργασιακή Ψυχολογία από το πανεπιστήμιο του Liverpool. Λαμβάνει συνεχώς πιστοποιήσεις σε καινοτόμους τομείς επιχειρηματικότητας όπως το Certification of Neuroscience Leadership Institute της Αμερικής, σχετικά με την επιστήμη της ανθρώπινης συμπεριφοράς σε εταιρικό επίπεδο και το Certification of User Experience Design Specialist, για την μελέτη και αναβάθμιση της καταναλωτικής εμπειρίας.

Λόγω του ότι πάντα αντλούσε έμπνευση από το εξωτερικό έχει μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες συμβούλων στην αγορά ομορφιάς στο Λονδίνο και στην Αμερική για ανταλλαγή απόψεων και best practices.

Είναι συνδρομήτρια σε πάνω από 25 τίτλους επιχειρηματικών περιοδικών και webnews και παρακολουθεί τουλάχιστον 3 webinars τον μήνα πάνω σε θέματα ηγεσίας, επιχειρηματικών τάσεων και ανθρώπινου δυναμικού. Την δουλειά αυτή την κάνει ανεξάρτητα τα τελευταία 20 χρόνια και πριν από αυτό δούλευε για την L’Oreal στο μάρκετινγκ Kerastase για 6 χρόνια.

Ενδιαφέρεστε για συνεργασία;